Wij nemen dagelijks bestellingen aan van 09.00 uur tot 16.30 uur. De bezorgprijs bedraagt ​​6,80 € binnen 24 uur en de bezorging is gratis voor bestellingen van meer dan 99 €.

 

Wij nemen dagelijks bestellingen aan van 09.00 uur tot 16.30 uur. De bezorgprijs bedraagt ​​6,80 € binnen 24 uur en de bezorging is gratis voor bestellingen van meer dan 99 €.

 

Worteltaart

Worteltaart

Bereiding

70 min

Porties

12

Moeilijkheid

Eenvoudig

Benodigde ingrediënten:

  • ½ kopje (125 g) Noteo
  • ¼ kopje (50 g) kokosolie, gesmolten
  • ¾ kopje (180 g) amandelmelk
  • 1 eetlepel citroensap
  • ¾ kopje (240 g) ahornsiroop
  • ¼ kopje + 2 eetlepels (60 g) kokosbloesemsuiker
  • 1 theelepel vanille
  • ¾ kopje (90 g) kokosmeel
  • ¾ kopje (90 g) arrowroot zetmeel
  • 1 theelepel baking soda
  • ¼ theelepel zout
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 theelepel gember
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • 1 kopje (100 g) geraspte wortelen
  • ½ kopje (60 g) gemalen walnoten

Vegan Cream Cheese Frosting

  • 200 g vegan roomkaas, verzacht
  • ½ kopje (56 g) vegan boter, verzacht
  • 1 theelepel vanille
  • 4 kopjes (480 g) poedersuiker
  • 2 eetlepels (15 g) arrowroot zetmeel

Bereiding:

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Meng citroensap en amandelmelk. Laat 5-10 minuten rusten.
  • 3 Klop in een kom Noteo, kokosolie, amandelmelk + citroensap, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en vanille (zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn, zodat de kokosolie niet stolt).
  • 4 Voeg het meel, het zetmeel, de baking soda, het zout en de specerijen toe. Klop tot alles goed gemengd is.
  • 5 Voeg de geraspte wortelen en gemalen walnoten toe.
  • 6 Verdeel het mengsel over twee 20 cm springvormen (bekleed met bakpapier of licht ingevet).
  • 7 Bak 35-40 minuten op 180°C.
  • 8 Laat de taarten 15 minuten in de vormen afkoelen en zet ze dan op een rooster om volledig af te koelen.
  • 9 Voor de frosting, klop de boter en vegan roomkaas met een handmixer of standmixer tot licht en romig.
  • 10 Voeg vanille, arrowroot en 1 kop poedersuiker toe.
  • 11 Voeg de resterende poedersuiker één kopje tegelijk toe, klop na elke toevoeging totdat het frosting dik en romig is.
  • 12 Koel tot het klaar is om te bevriezen.
  • 13 Snijd de opstaande toppen van de taarten af wanneer ze volledig afgekoeld zijn.
  • 14 Breng een laag van de cream cheese frosting aan tussen de twee taarten en meer bovenop. Garneer met gemalen walnoten. Snijd en geniet!
OLLEO - Добър апетит

Eet smakelijk!

Meer recepten van Nagerechten

Vegan Pumpkin Donuts met Noteo

Bereiding

40 min

Porties

20

Moeilijkheid

Eenvoudig

Chocoladetruffels

Bereiding

90 min

Porties

30

Moeilijkheid

Eenvoudig
Zie meer

Groot assortiment van meer dan 28 producten

Gratis verzending voor bestellingen boven de 99 €

Telefoon +32 456 267523 voor bestellingen en advies

Adres Dobrich, Stratsin Street nr. 4, ingang B, verdieping 1, appartement 1