Vegetarische Pastasalade met Noteo Chilli Dressing
Bereiding
30 minPorties
1Moeilijkheid
EenvoudigBenodigde ingrediënten:
- 1 kopje droge pasta
- 1 kopje bevroren erwten
- 1 kopje radijsjes, gesneden
- ½ grote komkommer, zonder zaadjes, in blokjes gesneden
- 150 g kaas (in blokjes)
- ½ kopje verse kruiden naar keuze, gesneden (meer naar wens)
- Zout en zwarte peper naar smaak
Voor de dressing
- 1 ½ eetlepel Noteo Chilli
- Sap van ½ citroen
- 1 theelepel honing
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 theelepels olijfolie
Bereiding:
- 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een schuimspaan om de pasta uit het water te halen en doe deze in een serveerschaal.
- 2 Voeg de erwten toe aan het water waarin de pasta gekookt is en blancheer ze ongeveer 30 seconden. Giet ze daarna af en doe ze in de serveerschaal.
- 3 Laat de erwten en pasta volledig afkoelen voordat je de andere ingrediënten toevoegt.
- 4 Voeg de radijsjes, komkommer, kaas en kruiden toe aan de kom. Meng de ingrediënten goed door elkaar.
- 5 Giet de dressing over de pasta en groenten en meng goed om alles te combineren. Voeg zout en zwarte peper naar smaak toe.
- 6 Zet de pasta een half uur tot een uur in de koelkast om de smaken goed te laten mengen.
- 7 Serveer koud.