Glutenvrije Pompoenrepen met Havermout en Chocolade
Bereiding
50 minPorties
8Moeilijkheid
EenvoudigBenodigde ingrediënten:
- 1 ei
- ½ kopje pompoenpuree
- ½ kopje Noteo
- 1 kopje kokosbloesemsuiker
- 1 tl vanille
- 1 kopje glutenvrije havermout
- 1 kopje havermeel
- 1 tl pompoenkruiden
- ½ tl bakpoeder
- ⅔ kopje chocoladeschilfers
Bereiding:
- 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
- 2 Klop in een kom het ei, pompoenpuree, Noteo, kokosbloesemsuiker en vanille tot een romig mengsel.
- 3 Voeg de havermout, havermeel, pompoenkruiden en bakpoeder toe en meng goed.
- 4 Vouw de chocoladeschilfers erdoor.
- 5 Leg een bakvorm (8x8) bekleed met bakpapier en vul met het deeg.
- 6 Bestrooi met extra chocoladeschilfers naar wens en bak 24-30 minuten totdat de randen goudbruin zijn.
- 7 Laat de repen iets afkoelen voordat je ze in vierkantjes snijdt en geniet ervan!