Wij nemen dagelijks bestellingen aan van 09.00 uur tot 16.30 uur. De bezorgprijs bedraagt ​​6,80 € binnen 24 uur en de bezorging is gratis voor bestellingen van meer dan 99 €.

 

Wij nemen dagelijks bestellingen aan van 09.00 uur tot 16.30 uur. De bezorgprijs bedraagt ​​6,80 € binnen 24 uur en de bezorging is gratis voor bestellingen van meer dan 99 €.

 

Vegan Pumpkin Donuts met Noteo

Vegan Pumpkin Donuts met Noteo

Bereiding

40 min

Porties

20

Moeilijkheid

Eenvoudig

Benodigde ingrediënten:

  • 2 lijnzaad-eieren (2 eetlepels gemalen lijnzaad + 6 eetlepels gefilterd water)
  • 1 kopje glutenvrij all-purpose bloem
  • 1 ½ kopjes amandelmeel
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 ½ theelepel pompoenkruiden
  • ¼ kopje pure ahornsiroop
  • ⅓ kopje ongeraffineerde kokosbloesemsuiker
  • ⅔ kopje pompoenpuree
  • ¼ kopje SunButter zonder toegevoegde suiker
  • ½ kopje ongezoete amandelmelk

Ahornsiroop Glazuur Noteo

  • ¾ kopje Noteo zonder toegevoegde suiker
  • ½ kopje amandelmeel
  • ½ kopje ahornsiroop

Bereiding:

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C en bereid twee donutvormen voor.
  • 2 Bereid de lijnzaad-eieren in een grote kom voor en laat ze enkele minuten rusten om te geleren.
  • 3 Voeg de ahornsiroop, kokosbloesemsuiker, pompoenpuree, Noteo en amandelmelk toe en klop goed om alles te combineren.
  • 4 Zeef het all-purpose bloem, amandelmeel, bakpoeder en pompoenkruiden en klop totdat het glad is.
  • 5 Het beslag moet een beetje stevig zijn.
  • 6 Spray de donutvormen in met kokosolie-spray of vet ze licht in met kokosolie.
  • 7 Voeg het beslag toe om elke donutvorm gelijkmatig te vullen en verdeel het met een spatel om een gelijkmatige laag te maken.
  • 8 Bak de donuts 15 minuten totdat ze stevig zijn.
  • 9 Terwijl de donuts bakken, bereid je de ahornsiroopglazuur voor.
  • 10 Meng Noteo, amandelmeel en ahornsiroop in een kom en klop totdat het een dikke, romige mengsel wordt.
  • 11 Als de donuts klaar zijn, laat ze 15-20 minuten afkoelen en glazuur ze dan met de ahornsiroopglazuur.
  • 12 Laat de donuts op een rooster afkoelen en „bevries“ ze met de ahornsiroopglazuur.
  • 13 Bewaar de overgebleven donuts 5-7 dagen in de koelkast. Bewaar de overgebleven glazuur 1-2 weken in de koelkast.
OLLEO - Добър апетит

Eet smakelijk!

Meer recepten van Nagerechten

Worteltaart

Bereiding

70 min

Porties

12

Moeilijkheid

Eenvoudig

Chocoladetruffels

Bereiding

90 min

Porties

30

Moeilijkheid

Eenvoudig
Zie meer

Groot assortiment van meer dan 28 producten

Gratis verzending voor bestellingen boven de 99 €

Telefoon +32 456 267523 voor bestellingen en advies

Adres Dobrich, Stratsin Street nr. 4, ingang B, verdieping 1, appartement 1